Stofvrij schuren

Parket Gallery houdt zich voornamelijk bezig met stofvrij schuren. Parket Gallery gebruikt hiervoor het systeem van Bona. Uw vloer weer als nieuw incl. de mogelijkheid om een kleur pigment toe te voegen, zo geeft u uw vloer een nieuwe look.

Bij het renoveren van houten vloeren is de gebruikelijke methode vaak om de ruimte zo goed mogelijk af te sluiten om te voorkomen dat er stof in de andere ruimten van je huis terechtkomt. Maar, ondanks alle goede bedoelingen, weet het stof meestal de andere ruimten wel te vinden.

Het verwijderen van stof vrijgekomen tijdens het renoveren vraagt om dagen achter elkaar stoffen – en dan hebben we het alleen nog maar over de stof die je kunt zien. Stof vindt altijd wel een manier om terecht te komen in je meubels (zelfs gesloten kasten), je elektronische apparaten en, helaas, je longen. Stof is niet alleen lastig te verwijderen, maar kan ook negatieve effecten hebben op je gezondheid:

  • Stof kan leiden tot astmatische aanvallen.
  • Stof kan allergische reacties veroorzaken, zoals hoesten, waterige ogen, een piepende ademhaling of kortademigheid.
  • Stof kan bacteriën en schimmels bevatten.
  • Tijdens het schuren kunnen in je vloer gebruikte chemische stoffen vrijkomen
Stofvrij schuren - De vloeren specialist in Driebergen e.o.

Om de verspreiding van stof in je huis tegen te gaan en om het je mogelijk te maken thuis te kunnen blijven tijdens het renoveren van je vloer, heeft Bona een aantal Dust Containment Systems (Bona DCS, professionele stofafzuigers) ontwikkeld die het de vloerspecialist mogelijk maken je huis zo goed als stofvrij te houden!

Schakel vandaag nog een vloerspecialist in en haal opgelucht adem in de wetenschap dat jij, je gezin en je vloeren in goede handen zijn.

Bona DCS stofzuigers verwijderen tot 99,8% meer stof ten opzichte van traditionele schuurmethoden. Het verschil is duidelijk:

Meer informatie vindt u op www.stofvrijschuren.nl

Parket schuren Zeist