Vloerrenovatie

Vloerrenovatie is een nauwkeurige klus. Het is voor ons een uitdaging uw vloer weer in nieuwstaat te krijgen.

Wanneer u reeds in het bezit bent van een parketvloer dan weet u ongetwijfeld dat deze vloer na ongeveer 7 á 10 jaar weer geschuurd en behandeld zal moeten worden. Met een vloerrenovatie brengt u uw versleten houten vloer terug in zijn authentieke staat óf geeft u deze juist een compleet nieuwe uitstraling.

Dit is om slijtageplekken en eventuele overige beschadigingen weer te herstellen en om de vloer te voorzien van een nieuwe beschermingslaag.

Wij zijn gespecialiseerd in stofvrij schuren.

Na deze behandeling ziet uw parketvloer er weer als nieuw uit.

Renovatie van een oude beuken parketvloer
Renovatie van een oude beuken parketvloer

Is uw vloer beschadigd?

Geen zorgen, wij kunnen de vloer voor u renoveren. De beschadiging kan ontstaan zijn door vochtschade, vloeistof (of urine van uw huisdier) die te lang op de vloer is blijven liggen waardoor een vlek op de vloer is ontstaan die niet meer met simpele middelen te verwijderen is. De vloer kan ook een flinke kras of deuk hebben omdat er een meubel is gevallen of is geschoven.

Wij maken hem weer als nieuw!

Wij kunnen de beschadigde delen verwijderen, nieuwe delen inpassen en vervolgens de hele vloer opnieuw schuren en behandelen, naar wens met olie of laklaag naar keuze. Uw vloer ziet er dan weer uit als nieuw.